Vi søker logistikkmedarbeider med glimt i øyet

Nor Seafoods har vokst kraftig de siste årene og vi tenker å fortsette slik. Sjømatnæringen er en betydelig næring for Norge og vi ser potensiale for ytterligere vekst. Dette forutsetter at vi har de beste menneskene på jobb, og vi er derfor på jakt etter deg som er klar for nye utfordringer og med sekken full av motivasjon og pågangsmot.

Den vi er på jakt etter skal inngå i vårt logistikk-team. Du vil komme inn som et fullverdig medlem fra første dag og vi skal gi deg nødvendig opplæring og oppfølging. Du må være lærevillig og tilpasningsdyktig og gjerne ha tidligere erfaring fra logistikk. Du må kunne jobbe strukturert og til dels selvstendig, men samtidig være en aktiv del av laget. Du bør ha grunnleggende forståelse for økonomi og gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig.

I Nor Seafoods ser vi gjerne at våre ansatte vokser i oppgavene. Dersom du er strukturert, trigges av å jobbe selvstendig og er i stand til å skape gode relasjoner og nettverk så kan fremtiden bringe nye muligheter og oppgaver. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et hektisk og spennende arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og raskt tempo. Ingen dag er lik og vi får ikke mer moro enn vi lager selv - vi er kanskje ikke en A4-bedrift men det gjør bare hverdagene enda bedre!

For nærmere informasjon send mail til inge@nor-seafoods.com eller tlf. 46942780 (Inge).

Søknadsfrist: Snarest